A világ első
alvásciklus ébresztőórája
magyarországra érkezett!

Érdekel

Hogyan működik?

 Az aXbo, a világ első alvásciklus-ébresztőórája, amelyet arra terveztünk, hogy az Önnek legmegfelelőbb időpontban, a könnyű alvásfázisban ébressze Önt. Az aXbo egy tökéletes napindítást ajánl Önnek, mert:

  • Ön természetesen ébred, kipihentnek és nyugodtnak érzi magát.
  • Fittnek és kiegyensúlyozottnak érzi magát, a legjobb hangulatban egy aktív naphoz, teli energiával.

 

1

Egy pihentető éjszaka érzése

Mindenki ismeri az érzést, amikor a saját belső órájára ébred reggel és fantasztikusan kipihentnek és nyugodtnak érzi magát. Mi felfedeztük a jövő ébresztőóráját, amellyel minden reggel úgy érezheti magát!

2

Hogy működik az aXbo, a világ első alvásciklus-ébresztőórája?

Az aXbo figyeli az Ön optimális ébresztési idejét, az alvás közbeni mozgásainak elemzése által. A beállított ébresztési időhöz képest maximálisan fél órával korábban kelti fel Önt, a legpihentebb állapotban. A mozgási adatokat gyűjti és elemzi egy kényelmes frottír karszalag segítségével amelyet aztán továbbít az ébresztőórába.

3

Mit tud még az aXbo?

Rengeteg további funkcióval rendelkezik, például két embert képes egyszerre megfigyelni és különböző időpontokban ébreszteni. Egy analizáló szoftver segítségével Ön kielemezheti az elmúlt időszakok alvási ciklusait, továbbá többféle altató illetve ébresztő hanghatás közül válogathat.

A termék

Minden embernek megvan a maga természetes alvásmintázata, de van néhány tényező, amely minden alvást jellemez.

Optimális alvási ciklusok 8 óra alvás esetén

  • Minden ember az alvása során különféle alvásciklusokon megy keresztül.
  • Minden alvásciklus körülbelül 90-110 percig tart, felváltva a mélyalvástól a felszínes alváson keresztül a REM-alvásig.
  • A REM (Rapid Eye Movement - Gyors szemmozgás) az a fázis, amelyben álmodunk. Az alvás a reggel közeledtével egyre felszínesebb lesz, a REM fázisok egyre hosszabbodnak.
  • A nemek szerint is megvannak az alvásbéli különbségek. A nők többet mozognak, de kevésbé intenzíven, míg a férfiak kevesebbet mozognak, de jóval intenzívebben.
  • Mind a REM, mind a mélyalvás fázisok jellemzői, hogy mozdulatlanok vagyunk. Amikor egy mélyalvás ciklusból egy REM fázisba kerülünk, illetve fordítva, a testünk mozgása aktívabb lesz.
  • Itt jön az aXbo szerepe. A különböző alvásciklusok karakterisztikáit (jellemzőit) felügyeli és kiszámolja az ébresztéshez legoptimálisabb időpontot.

Az aXbo óra lehetővé teszi, hogy a legoptimálisabb alvásfázisban ébredjünk fel egy egyedi, alvás közbeni mozgást feldolgozó algoritmus segítségével.

Az érzékelővel ellátott frottír csuklópántot lefekvéskor kell használni.

Adattovábbítás kizárólag mozgáskor történik, egy egész éjszaka alatt körülbelül 5 másodpercnyi adatátvitel történik összesen.

Az aXboval nem lehet későn ébredni, megbízhatóan ébreszt legkésőbb a beállított időpontban.

Nagyon fontos, hogy az ébresztéskor azonnal felkeljünk. Ha visszaalszunk, egy újabb alvásfázis indul, amelyből kellemetlen felébredni. Emiatt az aXboban nincs 'szundi' üzemmód.

Ha elfelejtjük felvenni a csuklópántot, akkor az aXbo pontosan úgy működik mint egy átlagos ébresztőóra.

Igen. Az aXbot két csuklópánttal szállítjuk, tehát Ön és partnere is optimális időben ébredhet.

Igen, mindkét személyhez saját ébresztési hangot lehet választani.

A kellemes ébredéshez hatféle hang közül lehet választani.

Igen, az aXbo a három akkumulátorelemmel is képes működni akár egy hétig.

Az S.P.A.C. egy angol rövidítés, magyarul alvásciklus-ébresztőórát jelent (Sleep Phase Alarm Clock), amely egy szabadalmazott technológia.

Az aXbo nem teszi lehetővé a rövidebb éjszakai alvást, kizárólag a friss, könnyű ébredést segíti.

Általában személyenként változó, hogy mennyi alvásra van szükségünk. Függ az életkortól és az alvásminőségtől. Egy teljes ciklus a könnyű és a mélyalvás között 90 és 110 perc között van. Ez a ciklus ismétlődik négyszer-ötször egy éjszaka alatt.

Nem, az aXbo nem gyógyítja sem az álmatlanságot, sem másmilyen betegséget. Az aXbo kizárólag a friss, energikus ébredést segíti elő. Az álmatlanság kóros állapot és kizárólag orvosok kezelhetik.

Lépjen kapcsolatba velünk a megadott címeken levélben vagy emailben és hét napon belül utánvéttel elküldjük Önnek az aXbo terméket.

199€
+ postaköltség

Rendelés

Az AXBO alvásciklus ébresztő órát Magyarországon kizárólagosan ezen az oldalon keresztül lehet postai utánvéttel megrendelni. A készülék ára 199 Euro napi árfolyamon (kb. 78.000 Ft) + postaköltség (2.510 Ft). Rendelje meg online az AXBO-t! Töltse ki az alábbi megrendelőlapot és mi postára adjuk Önnek. Figyelem! A címzés legyen pontos, különben nem tudjuk garantálni a csomag kézbesítését!. 

Jelenleg 3-4 napos szállítási határidővel vállaljuk a készülék postázását. A magyar nyelvű felhasználói leírást letölthető digitális formában az alább található hasznos linkek között találja.

* 5% kedvezmény